Rygcenter i Århus

Har du ondt i ryggen? Eller har du hovedpine? Så kan vi hjælpe dig. 

På rygcenteret Kiropraktorerne Hviid går vi grundigt og videnskabeligt til værks for at finde lige netop det behandlingsforløb, som, baseret på din situation, passer til dig og din krop. Det betyder, at vi med udgangspunkt i din anamnese (sygehistorie) foretager en grundig undersøgelse, som vi bruger til at danne grundlag for et individuelt tilrettelagt behandlingsforløb og efterfølgende forebyggelse af tilbagevendende rygproblemer.

Rygcenter i Aarhus behandlingslokale

Aftal en tid alle hverdage på telefon 86181700.

Se klinikkens åbningstider her.

Tværfagligt samarbejde

For at vi som rygcenter kan give den bedste mulige professionelle behandling, samarbejder vi både internt i klinikken på tværs af forskellige faggrupper og eksternt med Rygcenter Herning. Derfor tilbyder vi flere forskellige behandlingsmetoder inden for disciplinerne kiropraktik, fysioterapi, massage, radiologi og genoptræning. Den kombinerede behandling sikrer, at behandlingen bliver målrettet den egentlig årsag til smerterne i ryggen.

Moderne rygcenter midt i Århus

Bliver det i forbindelse med den indledende undersøgelse af patienten nødvendigt at foretage en røntgenundersøgelse, har vi hos Kiropraktorerne Hviid et avanceret digitalt røntgenanlæg. Det tilsikrer en optimal diagnostik af smerternes oprindelse i ryggens muskler og led. Opdateringen af klinikkens røntgenfaciliteter til digital røntgen skete i forbindelse med en større udbygningen af den eksisterende klinik. Banegårdspladsen Rygcenter og kiropraktor klinik fremstår derfor i dag som et moderne rygcenter i hjertet af Århus midtby lige over for Århus Banegård.

Digitalt røntgenudstyr hos Kiropraktorerne Hviid

Kræver det en henvisning?

Det er ikke en forudsætning for at opnå behandling for rygproblemer på et rygcenter, at man først er blevet henvist. Men på samme måde som vi ofte henviser til hospitaler, læger og andet sundhedsfagligt personale, hvis der er brug for videre undersøgelser, bliver en del af vores patienter også henvist fra patientens egen læge.

En behandling på et rygcenter

Som autoriseret rygcenter og kiropraktisk klinik er vi medlem af Dansk Kiropraktor Forening, hvilket gør det muligt at opnå tilskud til kiropraktorhjælp fra både den offentlige sygesikring, sundhedsforsikringer og Sygeforsikringen ’Danmark’. Prisen for en behandling på et rygcenter afhænger patientens behandlingsforløb og er baseret på den gældende overenskomst mellem det offentlige sundhedsvæsen og Dansk Kiropraktor Forening. De aktuelle priser og tilskud kan findes på: Dansk Kiropraktor Forening - priser og tilskud.

Banegårdspladsen Rygcenter og kiropraktor klinik er ejet af kiropraktor Carsten Hviid. Du kan læse mere om hvem du kan møde i klinikken ved at trykke her.