Hvordan forløber en konsultation første gang?

Tidsbestilling

Før man som patient kan få en tid hos kiropraktoren eller fysioterapeuten, finder man i samarbejde med vores sekretærer den tid, der passer dig bedst. De vil tage imod dine kontaktoplysninger og guide dig gennem tidsbestillingen.

Ring til os på 86181700, og hør hvordan vi kan hjælpe dig!

Ankomst

Ved receptionsskranken henvender patienten sig, medbringende sit gule sygesikringsbevis, for at melde sin ankomst. Efter registrering vil patienten typisk blive bedt om at tage plads i venteværelset, hvorefter kiropraktoren vil hente patienten ind til konsultationen.

Receptionen Kiropraktorerne Hviid Aarhus

Patientens sygehistorie fastlægges

Første konsultation hos en kiropraktor starter altid med, at patienten udspørges om hvornår og hvordan generne er opstået samt om forløbet af smerterne. Der spørges endvidere ind til oplysninger om tidligere lidelser, der kan have betydning for de nuværende gener.

Herefter foretager kiropraktoren den egentlige undersøgelse, hvor især leddenes bevægelighed undersøges. Kiropraktoren undersøger dig også for muskelømhed, myoser og hævelser, samt foretager neurologiske undersøgelser for at udelukke uoprettelige skader på nervesystemet. Skønner kiropraktoren det nødvendigt at tage røntgenbilleder, vil disse også indgå i undersøgelsen af patienten.

Undersøgelse af patientens sygehistorie ved Kiropraktor Århus

Selve behandlingen

Efter en grundig gennemgang af hændelsesforløb og undersøgelse af patienten informerer kiropraktoren om, hvad der kan gøres for at afhjælpe eller lindre patientens smerter, og hvordan det videre forløb af behandlingen vil komme til at forløbe. Derefter foretager kiropraktoren den egentlige kiropraktiske behandling.

Behandlingen varierer fra patient til patient, men indeholder normalt behandling af fastlåste led og de omgivende muskler. Konsultationen slutter med at kiropraktoren giver råd og vejledning, som skal hjælpe patienten til hurtigere at blive rask.