Firmaordning

Skattefri sundhedsordning

Det er nu muligt skattefrit for arbejdsgivere at tilbyde sine medarbejdere en sundhedsordning som indbefatter kiropraktisk behandling helt gratis. Det er uanset om virksomheden betaler direkte for behandlingen eller indirekte via en forsikringsordning. Dette gælder også for selvstændige erhvervsdrivende, da skattefradraget, der kan sidestilles med andre driftsudgifter.

Med en firmaordning om kiropraktisk behandling, fysioterapi, massage eller genoptræning hos Kiropraktorerne Hviid får du som arbejdsgiver mulighed for let og enkel at kunne tilbyde dine medarbejdere behandling i topklasse. Efter endt behandling sender vi regningen direkte til dig som arbejdsgiveren, uden at dine medarbejdere skal bekymre sig om det.

Sundhedsordning kiropraktor Århus

Fordele

Når man som firma indgår en fast samarbejdsaftale med Kiropraktorerne Hviid slipper man for alle bekymringer omkring medarbejderne s mange sygedage, da disse hurtigt og let kan afhjælpes ved effektiv behandling – en behandling som der fra regeringens side gives fuldt skattefradrag på. En firmaordning kan også være med at til at tiltrække og fastholde nye og eksisterende medarbejder gennem større tryghed for den enkelte medarbejder og hensyntagen til medarbejdernes helbred.

Betingelser

For at arbejdsgiveren kan få fuldt skattefradrag for udgifter til medarbejdernes kiropraktorbehandlinger er der stillet en betingelse i ligningsloven at udgifterne til behandlingen skal være en del af den generelle personalepolitik, som dog kan begrænses gennem normale kriterier som medarbejdernes anciennitet, antal arbejdstimer osv. Desuden er det en betingelse at der foreligger en skriftlig erklæring fra en autoriseret kiropraktor om, at den ansatte har reelt behov for behandlingen.

Dansk Kiropraktor Forening har udgivet folderen Kiropraktorordning – Skattefrit og fradragsberettiget

En firmaordning hos Kiropraktorerne Hviid kan inkludere

  • Billeddiagnostiske undersøgelser
  • Kiropraktik
  • Fysioterapi
  • Ergoterapi
  • Fysiurgisk massage
  • Genoptræningshold

De honorarer, som indgår i en firmasundhedsordning med Kiropraktorerne Hviid er reguleret i henhold til aftale mellem Sygesikringen og Dansk Kiropraktor Forening.